Restaurang Örnfot


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Kött: kycklingwok serveras med ris alternativt grillade kamben med bbqsås. fisk:
Fiskgryta med grönsaker serveras med kokt potatis.

Tisdag

Kött: raggmunk serveras med fläsk alternativt kokt potatis, löksås, lingon och lingongrädde fisk:
Sprödbakad fisk serveras med kokt potatis samt dansk remouladsås.

Onsdag

Kött: kåldolmar som mormor gjorde dem serveras med stekt potatis samt gräddsås, lingonsylt och smörgåsgurka. fisk:
Ugnsbakad örtlax serveras med färskpotatis samt dillsmör.

Torsdag

: kött: cornflakespanerad kycklingfilé serveras med grönsaksris samt sweet chilidressing. fisk:
Saffransdoftande fiskgratäng serveras med kokt potatis.

Fredag

Kött: örnfotaschnitzel serveras med stekt potatis, beasås, rödvinssås, gröna ärtor, ansjovis, kapris samt citron. fisk:
Friterade fishfingers serveras med bulgur samt currydressing.
Veckans sallad:



Information och kontaktuppgifter

Top