Maltfabriken


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Dijon & pestofylld fläskkarré med rödvinssås & potatisgratäng
Stekt strömming med ramslökscrème & potatismos
Garam masala gryta med quorn & ris

Tisdag

Kålpudding med gräddsås
Stekt strömming med ramslökscrème & potatismos
Falafel med tomatsås & ris(vegan)

Onsdag

Stekt kycklinglårfilé med paprikasås
Fiskgratäng med hummersås & julliennegrönsaker
Potatis & rödbetsbiffar med chevrécrème

Torsdag

Raggmunkar med stekt fläsk
Fiskgratäng med hummersås & julliennegrönsaker
Lins & morotsgryta med ingefära & couscous(vegan)

Fredag

Schnitzel med örtcrème & rödvinssås
Cajunstekt sejfilé med varm majssalsa
Moussaka med sojafärs & tzatziki
Veckans pasta:
Rökt skinka, paprika,



Information och kontaktuppgifter

Top