Hops


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Pytt bellman gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, stekt ägg, gräddsås och saltgurka serveras med persilja och riven västerbotten
Sejfilé a la meunière mjölstekt sejfilé med skirat smör, brynta champinjoner, citron och färskriven pepparrot serveras med kokt potatis

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Pocherad kolja med vitvinssås, kapris, rödbetor, champinjoner och färskpotatis

Onsdag

Steak frites stekt biff med pommes, bearnaisesås och smörad kalvbuljong
Bouillabaisse, vit fisk, räkor, morot, fänkål, spetskål, potatis, ramslöksaioli

Torsdag

Gratinerade färsbiffar med bacon och tomat, cognacgräddsås, rårörda lingon, saltgurka och klyftpotatis
Pocherad torsk med hummersås, smörstekt zucchini samt potatisstomp smaksatt med örter

Fredag

Parmesan panerad kycklingfilé serveras med sötpotatispommes, avokadoröra & husets salsa
Friterad rödspätta med remouladsås, klyftpotatis och citron
Veckans rätter special:
Schnitzel med pommes, ärtor, rödvinssås & bea
139:



Information och kontaktuppgifter

Top