Hops
Lunchmeny vecka 20
Måndag
Pytt bellman gräddstuvad pytt i panna med rödbetor, stekt ägg, gräddsås och saltgurka serveras med persilja och riven västerbotten
Sejfilé a la meunière mjölstekt sejfilé med skirat smör, brynta champinjoner, citron och färskriven pepparrot serveras med kokt potatis
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Pocherad kolja med vitvinssås, kapris, rödbetor, champinjoner och färskpotatis
Onsdag
Steak frites stekt biff med pommes, bearnaisesås och smörad kalvbuljong
Bouillabaisse, vit fisk, räkor, morot, fänkål, spetskål, potatis, ramslöksaioli
Torsdag
Gratinerade färsbiffar med bacon och tomat, cognacgräddsås, rårörda lingon, saltgurka och klyftpotatis
Pocherad torsk med hummersås, smörstekt zucchini samt potatisstomp smaksatt med örter
Fredag
Parmesan panerad kycklingfilé serveras med sötpotatispommes, avokadoröra & husets salsa
Friterad rödspätta med remouladsås, klyftpotatis och citron
Veckans rätter special:
Schnitzel med pommes, ärtor, rödvinssås & bea
139:
Information och kontaktuppgifter
-
Var ligger Hops?
Masthuggstorget 3, 413 27 Göteborg
-
Telefonnummer
031-14 52 33
Vi har lunchmenyerna i ditt område.
För att se resterande luncher runt Göteborg och tryck här