Hotel Bellora


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Vitlöksrostad potatis med italiensk bistrokorv, friterad schalottenlök, cornichons, grillad romansallad & chilimajonäs
Fagotti, ostfyllda pastaknyten med brynt smör och riven tryffel

Tisdag

Dagens fångst med grönärtspuré, vaxbönor & grillad cocktailtomat
Pasta all’arrabiata med vitlök, chili, tomatsås & parmesan

Onsdag

Örtbakad kyckling med kirskålskräm, bakad morot & picklad rödlök
Krämig salvia och citronpasta med parmesan & rostade valnötter

Torsdag

Lax med sallad på pärlcouscous, sockerärtor, basilika, grillad lime & örtsås med stenbitsrom
Fylld torteloni med carbonara & parmesan

Fredag

Belloras moules med blåmusslor och torsk, jalapenoaioli & pommes frites salsicciapasta
Dagens kött och dagens pasta 155 sek
Veckans sallad 155
Varmrökt



Information och kontaktuppgifter

Top