Club Evergreen


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Fäskostbakad sejrygg serveras med skaldjurssås, stompad potatis med örter samt kumminbakad blomkål och broccoli
Nötfärsbiff med fetaostcrème, vitlöksstekt potatis, rostade grönsaker och rosmarinsky

Tisdag

Ugnsbakad torskrygg serveras med brynt soyasmör, dillstompad potatis samt sesamrostad broccoli
Pulled pork serveras med klyftpotatis, ostcrème, barbequesås med chipotle samt picklad lök

Onsdag

Pestobakad lax serveras med gratinerad tortellini samt ricotta med soltorkad tomat
Wallenbergare serveras med skirat smör, lingon och potatismos

Torsdag

Fisk och skaldjurspasta serveras med riven peccorino med ruccolasallad
Butterchicken serveras med basmatiris, naanbröd med vitlök samt koriander

Fredag

Panerad fisk med västkustsallad, kokt potatis, ärtor och citron
Fläskytterfilé ”black n white” serveras med rödvinssky, bearnaisesås samt potatisgratäng
Veckans vegetariska
Gratinerad tortellini



Information och kontaktuppgifter

Top