Bistro Beo


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Fisk: poscherad fångst med kokt potatis, ägg & persiljesås samt gröna ärtor
Kött: marinerad kyckling med stompad potatis, kantarellsås & primörer
Pasta: boulognese

Tisdag

Fisk : ugnsbakad fångst med sandefjordssås, potatispure & primörer
Kött: nattbakad fläskkarrè, rostad potatis, chillimajjo & picklad rödlök
Pasta: pasta pesto med kallskuret

Onsdag

Fisk: gremolata bakad fångst med basilikakräm, rostad potatis & primörer
Kött: wallenbergare med potatispure, brynt smör, gröna ärtor & lingon
Pasta: carbonara

Torsdag

Fisk: bouillie baisse med vitlöksbröd och aioli
Kött: lasagne al forno med tomat & basilikasallad, ruccola samt grana padano
Pasta: handskalade räkor i örtsås

Fredag

Fisk: panerad fångst med dansk remoulad, gröna ärtor & kokt potatis
Kött: fläskfile, med råstekt potatis, rödvinssås, kryddsmör & örtslungande primörer
Pasta: biff i pepparsås



Information och kontaktuppgifter

Top