Restaurang Stenunge Allé


Lunchmeny vecka 20

Måndag

Pannbiff med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka & potatismos
Mannerströms isterband från hugos chark med persilja & dill stuvad potatis, hemrörd senap & inlagda rödbetor

Tisdag

Pocherad torskfilé på varma grönsaker vitvinssås smaksatt med gräslök, kokt potatis
Stekt fläsk med löksås/brunabönor rårörda lingon & kokt potatis

Onsdag

Stekt panerad torskfilé med skagenremoulade, citron och kokt potatis
Våran chicken thai med kycklingfilé, kokosmjölk, ingefära & sweet chili, serveras med wokade grönsaker & jasminris

Torsdag

Fisk & skaldjursoppa med rouille & riven parmesan
Helstekt fläskytterfilé med gorgonzolasås, grönsaker & klyftpotatis

Fredag

Laxfärserad koljafilé med hollandaisesås smaksatt med räkor, dill & gräslök
Schnitzel med rödvinssky, ansjovis & kaprissmör, gröna ärtor & stekt potatis
Veckans sallad
Friterad



Information och kontaktuppgifter

Top